نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آفات بررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 42-25]
  • آنتی‌اکسیدان بررسی اثر پوشش آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوة شلیل طی مدت نگهداری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 33-15]

ا

  • ارزیابی حسی بررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرین‌های شاهی، ریحان و تربچه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 94-82]
  • ارزش اقتصادی بررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-1]
  • اسانس مقایسه درصد و ترکیبات تشکیل‌دهنده اسانس در اندام‌های مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 14-1]
  • استخراج عصاره بررسی فعالیت ‌‌آنتی‌اکسیدانی‌ عصاره گلبرگ زعفران در سیستمهای مدل روغنی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 80-67]
  • اقلیم بررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 42-25]
  • امولسیون بررسی فعالیت ‌‌آنتی‌اکسیدانی‌ عصاره گلبرگ زعفران در سیستمهای مدل روغنی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 80-67]
  • اندام‌های مختلف مقایسه درصد و ترکیبات تشکیل‌دهنده اسانس در اندام‌های مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 14-1]

ب

  • بسته بندی و فرآوری برنامه‌ها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 116-105]
  • بومادران مقایسه درصد و ترکیبات تشکیل‌دهنده اسانس در اندام‌های مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 14-1]

پ

  • پایداری اکسایشی بررسی فعالیت ‌‌آنتی‌اکسیدانی‌ عصاره گلبرگ زعفران در سیستمهای مدل روغنی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 80-67]
  • پراکندگی بررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 42-25]
  • پس از برداشت بررسی اثر اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) بر ماندگاری و کیفیت گل‌ شاخه‌بریده رز [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 66-46]

ت

  • ترکیبات شیمیایی گیاهی مروری بر ترکیبات شیمیایی و پراکنش خانواده Ranunculaceae در ایران [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-128]
  • ترکیبات فنلی کل بررسی اثر پوشش آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوة شلیل طی مدت نگهداری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 33-15]
  • ترویج برنامه‌ها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 116-105]

ج

  • جایگزین های چربی تولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 104-95]
  • جنس Ranunculus مروری بر ترکیبات شیمیایی و پراکنش خانواده Ranunculaceae در ایران [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-128]
  • جنگل‌ها و مراتع برنامه‌ها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 116-105]

ح

  • حفاظت بررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 42-25]

خ

  • خاک بررسی اکولوژی فردی و راهکارهای حفاظتی کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) در ایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 42-25]
  • خصوصیات شیمیایی بررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرین‌های شاهی، ریحان و تربچه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 94-82]
  • خواص دارویی مقایسه درصد و ترکیبات تشکیل‌دهنده اسانس در اندام‌های مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 14-1]

د

  • دیابت اثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-34]
  • دارویی تولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 104-95]
  • دارویی توانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 24-13]

ر

  • ریخت‌شناسی بررسی تنوع مورفولوژیکی و اجزای عملکرد جمعیت‌های گل محمدی (Rosa damascena) در شرایط آب و خاک لب شور [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 127-117]

ز

  • زیر خانواده Ranunculoideae مروری بر ترکیبات شیمیایی و پراکنش خانواده Ranunculaceae در ایران [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-128]
  • زمان استخراج اثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-34]
  • زمان نگهداری بررسی اثر پوشش آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوة شلیل طی مدت نگهداری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 33-15]

ژ

  • ژل آلوئه‌ورا بررسی اثر پوشش آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوة شلیل طی مدت نگهداری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 33-15]

ش

  • شلیل بررسی اثر پوشش آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوة شلیل طی مدت نگهداری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 33-15]
  • شوری بررسی تنوع مورفولوژیکی و اجزای عملکرد جمعیت‌های گل محمدی (Rosa damascena) در شرایط آب و خاک لب شور [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 127-117]

ص

  • صمغ کتیرا بررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-1]

ع

  • عصاره اتانولی بررسی فعالیت ‌‌آنتی‌اکسیدانی‌ عصاره گلبرگ زعفران در سیستمهای مدل روغنی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 80-67]
  • عمر گلجایی بررسی اثر اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) بر ماندگاری و کیفیت گل‌ شاخه‌بریده رز [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 66-46]
  • عناب توانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 24-13]
  • عناصر معدنی میکرو و ماکرو بررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرین‌های شاهی، ریحان و تربچه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 94-82]

ف

  • فراسودمند توانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 24-13]
  • فراوری توانایی نهفته عناب در تولید فراورده های غذایی فراسودمند [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 24-13]

ق

  • قدرت احیاکنندگی آهن اثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-34]
  • قدرت مهارکنندگی رادیکالهای آزاد اثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-34]

گ

  • گیاهان دارویی بررسی اثر اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) بر ماندگاری و کیفیت گل‌ شاخه‌بریده رز [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 66-46]
  • گیاهان دارویی برنامه‌ها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 116-105]
  • گیاه دارویی مروری بر ترکیبات شیمیایی و پراکنش خانواده Ranunculaceae در ایران [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-128]
  • گلدهی و قم بررسی تنوع مورفولوژیکی و اجزای عملکرد جمعیت‌های گل محمدی (Rosa damascena) در شرایط آب و خاک لب شور [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 127-117]
  • گون سفید بررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-1]

ل

  • لبنیات تولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 104-95]

م

  • مزارع ترویجی برنامه‌ها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 116-105]
  • معیشت پایدار بررسی عملکرد و ارزش اقتصادی کتیرای حاصل از گون سفید (Astragalus gossypinus Fscherin) بر معیشت پایدار در مراتع ییلاقی استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-1]
  • میکروگرین بررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرین‌های شاهی، ریحان و تربچه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 94-82]
  • مواد موثره بررسی اثر اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) بر ماندگاری و کیفیت گل‌ شاخه‌بریده رز [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 66-46]

ه

  • هیدروکلوئید تولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 104-95]